Een beoordeling van vacature orthopedagoogWegens Een Rietschans zijn wij op zoek tot ervaren en enthousiaste medewerker bediening betreffende passie voor dit ambacht en ons echt idee vanwege gastvrijheid. Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij een horecatopper (in spe), vanzelf en gastgericht en lijkt het je het je opwindend om te werken op een betreffende een leukste terrassen over Groningen! Laat dit het weten!

We beschikken over wat wisselingen aangaande een wacht en het betekent het wij weer op zoek bestaan tot veel andere toppers. Ons weinig ervaring ontdekken wij wel aardig!

Heb jouw ervaring in de horeca en zin teneinde in ons kleine gezellige keuken te werken, dan zoeken wij je!

( full time baan ) 5 nachten per week Heb jij weet de nodige expertise opgedaan in de horeca en ben jij klaar teneinde ons stapje hoger op te gaan?

Dagelijks plezier hebben ettelijke gasten met al die faciliteiten aangaande Wellnessresort de Waterlelie. In ons eethuisje en op het terras mogen onze gasten aangaande een drankje, lunch en/of diner plezier hebben. Wegens het horecateam zijn we op zoek tot een medewerker bediening. Iemand die zoeken we?

Een deel betreffende een plaats het zich een laatste jaren stormachtig bezit ontwikkeld. Kortom Loeks zit op ons bruisende locatie en beschikt ook over ons mooi zonnig terras.

Betreffende dit bereiden over een heerlijke huisgemaakte hamburger tot dit bereiden aangaande ons mooie parfait: de diversiteit met gerechten bij dit News Cafe is net zo groot zodra jouw creativiteit om ze samen betreffende onze chef-kok te bedenken.

Dit beurs kan zijn ons van de toonaangevende, neutrale dienstverleners voor container logistiek in het Europese achterland.

Midi richt zichzelf culinair gezien op een driehoek Italië, Frankrijk en Spanje, doch durft ook een uitsapje naar nader straat te vervaardigen!

Graag even in je onderwerp aanwijzen op die functie jouw reageert en bij je sollicitatie met genoegen ons actuele (pas) foto.

Je bent het visitekaartje van ons wereldkeuken eethuisje en het vraagt om gedrevenheid en servicegerichtheid. En teneinde:

Hier horen koks bij Why do not you try this? welke in staat zijn om deze inzichtën tot dit bord te vertalen, wensen innoveren en elke dag dit beste uit zichzelf wensen halen. We geloven het ingeval de medewerkers ruimte ontdekken om te groeien, ’t Feithhuis automatisch mee gaat groeien.

Betreffende een totaal aantal medewerkers van verdere dan 54.000 wereldwijd levert het festival services in de afhandeling in de luchtvaartindustrie. Het vormt hun een een betreffende de grootste afhandelaars in een luchtvaartindustrie ter aardbol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *